úterý 19. července 2016

Co jsem si přivezla z ČR 

 Před cestou do naší krásné země, jsem předem věděla, že chci navštívit levné knihy, jelikož jsem tam ještě nikdy nebyla a na různých webech a youtube kanálech je o levných knihách řeč. Takže i já jsem do tohoto obchůdkuzavítala a má první reakce ? Úsměv na tváři a vykulené oči nad cenami knížek :-D
Tady v Nizozemí je také jeden obchod, možná něco jako v ČR levné knihy, ale ty ceny jsou opravdu o dost vyšší.
Předem jsem měla naplánováno, že si tam koupím Malého prince a Babičku od Boženy Němcové a to z jednoho prostého důvodu, chci je prostě mít v češtině v mé
knihovničce. A hurááá mám je :-)

 Obrázky v knize jsou jak černobílé, tak barevné. No není to nádhera ?
A mám z nich obrovskou radost a Babička mne stála pouhých 99 Kč ????
Knížka je nádherně ilustrovaná a já si v ní zatím jen listuji a kochám se těmi nádhernými obrázky. Babičku mám samozřejmě přečtenou v období mých školních let, poté jsem ji četla ještě párkrát, ale doma jsem ji neměla. Tak teď je konečně moje :-)
No a malý princ, to je taky taková moje malá srdcovka.
No a pak jsem tam zahlédla knihu Smolný rok, o které jsem také hodně slýchávala a která mne zaujala v první řadě krásnou obálkou a také anotací, tak za 59 korun jsem ji tam opravdu nechat nemohla a dnes se do ní pustím, tak snad mne nezklame.
No a pak jsem tam
ještě koupila mému synovci dvě děstké knížečky, každá z nich stála pouze 29 Kč, ty ceny opravdu nepochopím :-)
No a nakonec jsem si v Praze  koupila nějaké suvenýry, jako jsou klíčenky a magnetky. Děláme to tak vždy, když někam jedeme :-) Pro sebe jsem ještě koupila hrnek s Karlovým mostem.


Tak to by bylo pro dnešek vše, budu se těšit na vaše komentáře a ti z vás, co jste četli Smolný rok mi napište , jak se kniha líbila vám. Přeji všem
krásný úterní večer:-)

5 komentářů:

  1. Lucy, dekuji za komentar, snad to ted bude v poradku, ani nevim, jak jsem ten odkaz pod prispevek zase dostala:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné úlovky :) Teda ta Babička má opravdu moc pěkné ilustrace. Ať se ti krásně čte :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuji Sarko, jsou v ni opravdu krasne kresby, jeste nevim, kdy ji zacnu cist, ale uz si v ni listuji, prave kvuli tem obrazkum :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné úlovky, v LK se toho vždycky najde spousta. Ta Babička je opravdu překrásně ilustrovaná a na Smolný rok mě nalákala tvoje recenze :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dekuji, ty ilustrace v Babicce jsou opravdu krasne:-)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.